SERVIS, PŮJČOVNA
A PRODEJ
JÍZDNÍCH KOL

O firmě

BAJKSERVIS Tomáš TrojánekBajkservis - Tomáš Trojánek, je firma, kterou jsem založil v roce 2004. Čerpal jsem inspiraci jednak z mých dlouholetých zkušeností a jednak z mé bezbřehé vášně k cyklistice všeobecně, která mě popadla již v útlém věku. S mými "cyklo-kamarády" jsme následně začali podnikat dobrodružné výlety už od patnácti let a po otevření hranic po převratu - hurá do cizích krajů! S vášní k jízdě na kole samozřejmě bylo potřeba umět se o svého miláčka i postarat. To, že jsem v šesti letech rozebíral s taťkou přehazovačku a cupital okolo jeho favoritu, není nic proti tomu, jak jsem si v patnácti kompletně přestavoval svého prvního horského Velamose a tuningoval vše co se dalo - samozřejmě podle možností tehdejšího cyklotrhu a hlavně mé prázdné študácké cyklokapsy. Ovšem roky přibývaly a já se měsíc od měsíce profesionalizoval - a to jak v jízdě na kole, tak i v péči o něj. Mou vizitkou je nyní více jak deset let strávených v přímém kontaktu s koly, ať už za prodejními pulty obchodů, nebo v jejich cyklistických dílnách.

Zkušenosti, preciznost a pečlivost - toť základ úspěchu. Z veškerých mých zkušeností, ať už charakteru technických či teoretických znalostí, nebo poznatků jízdních vlastností v nejrůznějším terénu na nejrůznějších typech kol, vznikla mozaika znalostí, které chci předat a rád předám vám všem, kteří budete mít zájem. Několik let jsem působil jako testrider předního českého cyklistického magazínu Peloton a i odtud jsem si odnesl mraky zkušeností, poznal desítky, možná i stovky kol, jezdil na nich, seřizoval je a absolvoval odborné semináře od nejrůznějších cyklofirem. To vše tvoří mé know-how, se kterým nesu kůži na trh. Při volbě kde podnikat a s čím, jsem měl jasno. Benešov, ve kterém bydlím, a jeho okolní kraj je mi natolik sympatický, že nebylo co řešit. A s čím? Jasně že s koly! Obchod? Ne, takové tu jsou, byly a budou! Ale odborný profesionální servis? Ty co jsou, nestíhají. V sezóně buď opravy nepřijímají vůbec a nebo trvají dva týdny a někdy i déle. Proč? Protože specialisti na obchod nemusí vždy být i specialisty na servis! Proto byla volba jasná: profesionální bike-servis, nebo-li "bajkservis" - váš příruční automatický "rychlobox" na opravu čehokoliv na kolech i "nekolech":-), kouzelný "cyklobox", kam zaparkujete staré kolo a vyjede nové. Tedy skoro nové.

Kvalitní výbava cyklistické dílny - toť podpora úspěchu. Jsem si vědom toho, že v dílně nesmí chybět profi vybavení schopné opravit téměř jakékoliv závady. Vím, že špatný klíč starou matici ještě více ožvýká a proto používám kvalitní nářadí renomovaných značek Park Tool, Kovys, Cyclo tools, a pokud vím, že nářadí potřebuje obměnu, neváhám ani vteřinu. Vlastním širokou škálu všech typů speciálních "udělátek", abych byl schopen de- i na-montovat a opravit jak ty nejmodernější, tak i ty nejstarší typy kol! Samozřejmě s výjimkou veteránů z dob předminulého století - na to jsou zas specialisti jinde. Zkrátka vaše kolo vyjede z "cykloboxu" vždy usměvavé - rozuměj umyté, vyčištěné, naolejované a připravené potěšit a podráždit všechny vaše smysly. A to i v případě náročných oprav i drobných seřizovacích manévrů...

Myslíte že se chvástám?

Přijďte nebo přijeďte a přesvědčte se!

 

2005-2017 © BAJKSERVIS Tomáš trojánek | realizace: fullvent